Погода в Україні незабаром покращиться / фото pexels.com

Атмосфера в Україні налаштовується на холодний період року, однак незабаром до нашої країни прийде потепління. Про це повідомив синоптик Віталій Постригань.

"Спостережні люди помічали, що із середини жовтня, зникають купчасті хмари - яскраві представники літньої погоди. А це значить, що атмосфера налаштовується на холодний, найбільш складний у погодному відношенні період року", - пояснив фахівець.

Однак, за його даними, холодна погода в Україні триватиме ще недовго, адже до нас йде тепле повітря з Західної Європи:

Відео дня

"За попередніми прогностичними розрахунками, атмосфера все ж має плани на хорошу погоду! На початку нового робочого тижня холодна тропосферна улоговина зміститься на схід, поступаючись місцем більш теплому повітрю із Західної Європи".

Синоптик додав, що антициклон Werner переміститься на південь України та запустить південний синоптичний процес, завдяки чому на нас чекає ідеальна золота осінь.

Потепління в Україні

Про потепління в Україні говорить й відома синоптикиня Наталка Діденко. За її даними, з понеділка температура вдень прогріватиметься до +13...+17 градусів, буде сухо та сонячно. Як довго така чудова погода триватиме в Україні, синоптики не уточнюють.

Вас також можуть зацікавити новини: