В Одесі сьогодні зранку буде вітряно / фото facebook.com/oda.odesa

На четвер, 19 вересня, в Одесі оголосили жовтий рівень небезпечності. Про це повідомляє Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів.

Попередження про небезпечні метеорологічні явища оголошено й для Одеської області.

"Вночі та вранці 19 вересня очікуються пориви північно-східного вітру 15-17м/с", - йдеться у попередженні.

Відео дня

Вздовж узбережжя Одещини очікується помірне хвилювання моря. Вранці вздовж узбережжя та на Дністровському лимані очікується короткочасний підйом води. водночас у Дніпро-Бузькому лимані - короткочасний спад рівнів моря з досягненням небезпечних позначок.

В Одесі через сильні порви вітру оголосили І рівень небезпеки / фото Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів

Погода в Одесі та Одеській області - прогноз на 19 вересня

Сьогодні на Одещині буде хмарно з проясненнями. Місцями пройде помірний дощ. Вітер очікується північно-східний, 9-14 м/с, вночі та вранці пориви сягатимуть 15-17 м/с. Температура вдень по області становитиме +19°...+24°. На автошляхах області видимість добра.

В Одесі сьогодні також буде хмарно з проясненнями. Вранці пройде помірний дощ, а вдень вже буде без істотних опадів. Вітер північно-східний, 9-14 м/с, вранці пориви посиляться до 15-17 м/с. Стовпчики термометрів впродовж дня покажуть +21°...+23°. Температура морської води +20°...+21°.

Вас також можуть зацікавити новини: