В Україні найближчими днями буде ясно та тепло / фото Jay Warfel / Pixabay

Протягом тижня на українців чекає переважно суха, ясна погода та незначне підвищення температури, а у західних областях спостерігатимуться тумани. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Так, за даними синоптиків, у найближчі три доби утримається суха погода. 23 жовтня у західних областях вночі та вранці подекуди буде туман.

Вітер прогнозується змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі опускатиметься до 0°...+7°, в Карпатах буде невеликий мороз, -1°...-3°. Вдень по всій Україні повітря прогріватиметься до +10°...+17°.

Відео дня

Відома синоптикиня Наталка Діденко також не прогнозує суттєвих змін погоди найближчими днями. Тільки 23 жовтня, за її даними, в західних областях дещо збільшиться хмарність і навіть ймовірний невеликий дощ, а також на Лівобережжі посилиться вітер до 8-12 метрів за секунду.

Погода в Україні - прогноз

Поточний тиждень в Україні загалом обіцяє бути теплим, а найтеплішими стануть як раз найближчі дні. Таку інформацію повідомила синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха в коментарі для Погода УНІАН.

Вона зазначила, що найтеплішими днями тижня, ймовірно, стануть вівторок та середа, а також, можливо, четвер. Однак надалі погода може змінитися.

Експертка додала, що після цього очікується певне зниження температури. Якщо вдень в більшості областей температура сягатиме +15, то з четверга вона може знизитися до +13, а в п’ятницю - до +11.

Вас також можуть зацікавити новини: