В Україну йде похолодання / фото pexels.com

Найближчого тижня на українців чекає відносно спокійна і тепла погода з періодичними невеликими дощами. Однак температура поступово знижуватиметься, а наприкінці тижня очікується різке похолодання по всій країні. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Початок тижня в Україні буде похмурим, але досить теплим. Стовпчики термометрів по всій країні покажуть +14°...+17°, місцями на півдні повітря прогріється до +18°...+19°. У Харківській і Полтавській областях пройдуть дощі.

28 жовтня в Україні буде відносно тепло / фото УНІАН

29 жовтня в Україні буде мінлива хмарність. Температура знизиться до +11°...+14°, місцями на півдні та на крайньому заході буде до +16°. На південному сході та північному заході покапають невеликі дощі.

Відео дня
29 жовтня в Україні стане свіжіше / фото УНІАН

30 жовтня погода суттєво не зміниться. Стовпчики термометрів покажуть +10°...+16°.

30 жовтня в Україні буде від +10° до +16° / фото УНІАН

Завершиться жовтень в Україні вологою погодою, у багатьох областях пройдуть невеликі дощі. Температура вдень буде від +11° до +16°.

31 жовтня в Україні місцями пройдуть невеликі дощі / фото УНІАН

1 листопада дощів в Україні не очікується, а на заході навіть проясниться небо. У більшості областей буде +12°...+16°, а на лівобережжі стовпчики термометрів покажуть +9°...+11°.

1 листопада в деяких областях України буде лише +9°...+10° / фото УНІАН

У суботу, 2 листопада, в Україні буде невелика хмарність. Термометри покажуть +11°...+14°, у Волинській області буде до +9°, а на півдні та в районі Кривого Рогу повітря прогріється до +16°...+18°.

2 листопада в Україні ймовірні температурні контрасти / фото УНІАН

Наприкінці тижня, 3 листопада, температура знизиться по всій країні до +5°...+9°, лише місцями на півдні буде близько +10°.

3 листопада в Україну увірветься похолодання / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: