На Львівщині очікуються заморозки / фото Ralph / Pixabay

У Львові на 13 жовтня оголосили підвищений рівень небезпечності. Попередження про стихійні метеорологічні явища оприлюднив Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

"13 жовтня вночі та вранці сильний заморозок 0°...-2°", - йдеться у повідомленні.

Також вночі та вранці сильні заморозки 0°...-3° очікуються по території Львіської області.

Відео дня

Через це оголошено ІІ рівень небезпечності, помаранчевий.

Найближчої ночі у Львові вдарять заморозки / фото Львівський гідрометцентр

Погода у Львові та Львівській області - прогноз

Вихідні, за даними синоптиків, на Львівщині очікуються без істотних опадів. Лише в другій половині дня у неділю знову дощитеме. Вітер буде помірний. Очікується прохлодна погода, але вдень у неділю дещо потеплішає.

Після 13 жовтня у Львові суттєво похолоднішає / фото Львівський гідрометцентр

Погода 13 жовтня - прогноз по Україні

У західних регіонах після обіду та ввечері місцями можливі дощі. Вночі та вранці прогнозується туман. Температура вночі коливатиметься від +1 до +6 °С, можливі заморозки на ґрунті та в окремих місцях у повітрі - від 0 до -3 °С; вдень потеплішає до +13...+18 °С.

На півночі країни, за прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, збережеться нестабільна погода з дощами, за винятком Київщини, де переважатиме суха погода. Вночі температура буде від +6 до +11 °С, вдень – від +9 до +14 °С.

У центральних областях збережеться хмарність і дощі, але в Черкаській та Кіровоградській областях обійдеться без значних опадів. Вночі очікується від +7 до +12 °С, вдень – від +10 до +15 °С.

На півдні країни вночі та вранці можливі дощі, іноді з грозами, однак вдень суттєвих опадів не передбачається. Вночі температура складе +8…+13 °С, вдень вона становитиме до +15…+20 °С.

На сході зранку і вдень очікуються дощі. Вітер південно-східний, швидкість 9-14 м/с. Температура повітря протягом доби буде в межах +8…+14 °С.

Вас також можуть зацікавити новини: