У Харкові очікується туман / колаж УНІАН, фото Суспільне Харків, pixabay.com

У Харкові на 26 жовтня оголосили підвищений рівень небезпечності. Про це повідомляє Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднено й по території Харківської області.

"У першій половині дня 26 жовтня по області та по місту зберігатиметься туман, видимість 200-500 метрів. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними", - попереджають синоптики.

Відео дня

Через туман оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

На Харківщині очікується туман / фото Харківський гідрометцентр

Погода у Харкові та Харківській області - прогноз на найближчі дні

26 жовтня на Харківщині буде марно з проясненнями. По області без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Температура повітря вдень становитиме 8 - 13° тепла.

У Харкові у суботу також буде без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Повітря прогріється до 9 - 11° тепла.

27 жовтня на Харківщині спостерігатиметься мінлива хмарність. Без опадів. Вночі слабкий туман. Вітер змінить напрямок на південно-західний й посилиться до 5 - 10 м/с. Температура повітря: вночі від -1° до +4°, а вдень 9 - 14° тепла.

28 жовтня також буде мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, а вдень пройде невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5 - 10 м/с. Вночі 1 - 6° тепла, а вдень 10 - 15° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: