12 жовтня в Україні похолодає та задощить / Фото ua.depositphotos.com

У суботу, 12 жовтня, у багатьох областях України будуть дощі, а слідом за ними знизиться і температура. Зокрема, опади очікуються місцями на півночі, у центрі та на півдні країни. Найхолодніше буде на заході, +12°...+14°, а на сході все ще затримається комфортне тепло. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде сухо. Тут стовпчики термометрів удень покажуть максимум +12°...+14°, у Закарпатській області - до +16°. Очікується невелика хмарність. Тільки в Карпатах ще можуть покапати дощі.

На півночі України сьогодні задощить, а температура знизиться до +13°...+15°. Лише в Сумській області повітря ще встигне прогрітися до +19°.

Відео дня

На сході України сьогодні збережеться суха і дуже тепла погода - повітря тут прогріється до +22°...+23° і буде невелика хмарність.

На жителів центральної частини України теж чекає зміна погоди. Тут стане похмуро, пройдуть дощі. У Вінницькій області буде до +14°, на решті території очікується від +17° до +22°.

На півдні України сьогодні теж буде переважно похмуро. Тут пройдуть дощі, але температура поки що залишиться без істотних змін, +19°...+24°.

12 жовтня в Україні знову будуть сильні контрасти температур / фото УНІАН

Прикмети погоди 12 жовтня

Якщо вночі багато зірок - до сухої осені. Якщо ранок туманний, то до серйозних холодів ще далеко.

Вас також можуть зацікавити новини: