На вихідних в Україні дощититме / фото Pixabay

На вихідних до України прийде циклон з півдня, який принесе дощі. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко:

"Тому 5-6 жовтня у західних, північних, центральних областях (окрім Полтавщини та Дніпропетровщини) і також на Одещині пройдуть періодично дощі різної інтенсивності".

У східній частині України, в більшості південних областей та в Криму, за словами Наталки Діденко, втримається суха погода.

Відео дня

Температура повітря буде найвищою у східних областях та на півдні, +24...+28 градусів, а найхолодніше буде на заході, +11...+17 градусів. На решті території у більшості областей буде +18...+24 градуси.

Погода у Києві

У Києві, за прогнозом Наталки Діденко, впродовж вихідних періодично дощитиме. Температура повітря у суботу очікується в межах +18 градусів, а у неділю потеплішає до +22 градусів.

Аномальне тепло в Україні

Синоптик Ігор Кібальчич прогнозує українцям аномальне тепло на вихідних. Особливо це стосується Лівобережжя та південно-східних областей, де повітря прогріватиметься до +24...+29 градусів.

Період аномально теплої погоди, за словами синоптика, продовжиться завдяки активному перенесенню повітряних мас з півдня.

Водночас у північних та південних областях України переважатиме дощова погода з туманами та більш низькими температурами.

Вас також можуть зацікавити новини: