Тиждень в Україні буде холодним / фото УНІАН

Осіння прохолода дається взнаки і на цьому тижня подекуди вона навіть посилиться. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, атмосферні фронти з дощами починають покидати територію нашої країни. З четверга в Україні вже пануватиме антициклон, який забезпечить прояснення, але водночас у більшості областей очікуються заморозки.

Сьогодні в північних, західних, Вінницькій та східних областях пройде невеликий дощ. На решті території країни буде погода без істотних опадів. Температура вдень +7°...+12°, а у південній частині та східних областях повітря ще прогріється до +11°...+17°.

Відео дня

У середу в Україні, крім заходу, а у четвер у південно-східній частині пройде невеликий дощ. На решті території країни у ці дні буде без опадів.

16 жовтня у західних областях, 17 жовтня вже по всій країні, крім південного сходу, вночі очікуються заморозки на поверхні ґрунту та в повітрі 0...-5°.

Температура вдень становитиме +6°...+13°, на Закарпатті та півдні країни повітря ще прогріватиметься до +15°.

Заморозки в Україні

Раніше синоптикиня Наталка Діденко попередила про заморозки в Україні. За її прогнозом, вони ймовірні щонайменше три ночі поспіль на заході, півночі та навіть в центральній частині: 17, 18 та 19 жовтня.

Вас також можуть зацікавити новини: