24 вересня в Україні буде дуже тепло / фото ua.depositphotos.com

Погода в Україні й надалі буде тепла, а 24 вересня наша країна стане однією з найтепліших у Європі. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Завтра, 24-го вересня, Україна буде однією з найтепліших країн Європи, скрізь світитиме сонце, без дощу, переважно ясно", - розказала вона.

Температура повітря, за даними Наталки Діденко, протягом дня у більшості областей становитиме +22...+26 градусів. "А де сонце міцніше блисне, й до +26...+28 градусів", - уточнила синоптикиня.

Відео дня

У Києві, за словами синоптикині, вівторок також буде сонячним та теплим, близько +25 градусів.

Аномально тепла погода в Україні

Цього тижня в Україні прогнозується аномально тепла погода, місцями можливі дощі. Раніше про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

За його словами, циклонічна активність буде розвиватися над центром і заходом Європи, що призведе до переважання південних і південно-східних повітряних потоків над Україною.

"За рахунок такої атмосферної циркуляції, до нас почне надходити тепле повітря з Туреччини та країн Балканського півострова", - зазначив Кібальчич.

Щодо опадів, синоптик повідомив, що найближчими днями сильних дощів не очікується, однак у західних областях можливі помірні опади.

Вас також можуть зацікавити новини: