Деметрія МакКінні обрала сукню від української дизайнерки Ельвіри Гасанової / фото ua.depositphotos.com

Відома американська акторка Деметрія МакКінні з'явилася на церемонії вручення кінопремії "Еммі-2024" у Лос-Анджелесі в сукні від українського бренду. Образ 44-річної зірки увійшов до рейтингу найкращих того вечора.

Для урочистої події артистка обрала довгу золотисту сукню з драпіруванням на талії та високим розрізом на нозі. Вбрання було прикрашене кристалами. У сукні не було декольте, вона навпаки повністю закривала шию. Свій образ МакКінні доповнила золотистими босоніжками, а з прикрас додала золоті каблучки та сережки.

Вишукану сукню для Деметрії створила українська дизайнерка Ельвіра Гасанова. У своєму Instagram акторка поділилася кадрами в елегантному вбранні, а модельєрка зробила репост цієї публікації.

Відео дня
Деметрія МакКінні / Скріншот Instagram

До речі, образ МакКінні потрапив до рейтингу найкращих образів на "Еммі-2024" за версією журналу Harpers Bazaar. У цьому переліку також опинилася акторка Різ Візерспун у сукні від Dior, модель і актриса Софія Вергара у Dolce & Gabbana та Гайді Клум у Sophie Couture тощо.

"Це була честь бути там (на премії "Еммі" — УНІАН) і ще більша честь бути поміченим таким чином (у рейтингу Harpers Bazaar — УНІАН)! Дякую", – написала знаменитість.

Що відомо про МакКінні

Деметрія здобула популярність завдяки своїй ролі Джанін Пейн у ситкомі "Дім Пейна". Її персонаж з'являвся на екранах кілька сезонів, і серіал мав значний успіх серед глядачів. Крім телевізійних серіалів, вона також знімалася в кількох фільмах, зокрема, "На землі святих і грішних".

МакКіннлі також є співачкою. У 2017 році вона випустила свій дебютний альбом Officially Yours. Її музика поєднує елементи R&B та поп. За свою акторську гру МакКінні була номінована на премію NAACP Image Award.

Нагадаємо, раніше ми писали про найяскравіші образи зірок на кінопремії "Еммі-2024". Знаменитості з'явилися на червоному хіднику у вишуканих сукнях та класичних костюмах.

Вас також можуть зацікавити новини: