Стильний одяг в цьому сезоні / колаж з фото

Дизайнери розповіли, які речі на піку популярності в 2024 році. Серед них джинси, спідниці, кардигани та інше. Зверніть увагу на фасон, якщо хочете бути чарівною.

Джинси

Джинси повинні бути у кожної дівчини. Це елемент базового гардероба, який ідеально підкреслить вашу фігуру. Висока посадка, кльош, лаконічність - те, що потрібно для відчуття стилю і легкості.

Відео дня
Скріншот Instagram

Шкіряна спідниця

Раніше в тренді були міні-спідниці зі шкіри, проте в цьому сезоні варто придивитися до довжини міді. "Родзинкою" такої спідниці може стати високий розріз на стегні. Обов'язково одягніть під цю спідницю чорні колготи з ефектом димку. 

Скріншот Instagram

Костюм

Влітку багато хто носив шовкові костюми зі штанів і блузок. При цьому в більш холодну пору варто звернути увагу на офісний стиль. Чорний, сірий, темно-зелений костюм ідеально підходить як для роботи, так і для прогулянки. 

Скріншот Instagram

Кардиган

Серед верхнього одягу на піку популярності кардигани на гудзиках. Головне, щоб він був об'ємним і з якісної тканини. У тому числі зверніть увагу як на укорочені кардигани, так і на довші.

Скріншот Instagram

Сукня

Однотонну сукню в підлогу можна круто стилізувати. Наприклад, додайте пояс, стильне взуття, прикраси, візьміть улюблену сумочку, яка підходить під образ, і йдіть підкорювати цей світ.

Скріншот Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: