MamaRika розповіла про сварки з чоловіком при синові / фото інстаграм MamaRika

Українська співачка MamaRika, яка у квітні заявляла про кризу у шлюбі з чоловіком Сергієм Середою, зізналася, як на їхні сварки реагує син. 

Вона наголосила, що 3-річний Давід часто стає свідком батьківських суперечок. Артистка розуміє, що це поганий приклад, але не може впоратися з емоціями. 

"Звинувачую себе дуже сильно, що я не вмію вчасно заморозити емоцію й перенести її на тоді, коли дитина буде в іншому місці. Тому що мене, якщо несе, то я не можу це спинити. Мене розриває. І Сергій така ж людина, він терпить і потім вибухає, а я ховаюся. І, на жаль, Давід це бачив дуже багато разів. І доходить до того, що він кричить: "Будь ласка, заспокойтеся". Це інколи працює, бо я тоді кажу: "Ми придурки, для чого ми це робимо?". А іноді не працює. І ми виходимо в іншу кімнату, вмикаємо йому мультики або ще щось", - зізналася MamaRika в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Дівчина знає, що вони з чоловіком таким чином можуть нашкодити психіці сина. Проте співачка зізналася, що повторює поведінку власних батьків, які гучно сварилися у неї на очах. Тепер, за словами MamaRika, це її дитяча травма, яку вона досі не може пропрацювати.  

До слова, MamaRika та Сергій Середа разом 9 років, з них у шлюбі 4. Разом вони виховують спільного сина Давіда.

Нагадаємо, нещодавно акторка Анна Саліванчук вперше назвала причину розлучення з нардепом після 8 років шлюбу.

Вас також можуть зацікавити новини: