Кейт Вінслет згадала Україну / фото REUTERS

Англійська акторка Кейт Вінслет, яка здобула світову популярність за роль Роуз Доусон у культовому фільмі "Титанік", уперше висловилася про війну в Україні.

В інтерв'ю для видання Time 48-річна актриса розповіла про те, що для неї означає справжня сміливість, і згадала Україну.

Вінслет підкреслила, що їй не подобається, коли її називають хороброю тільки за виконання своєї роботи. Вона виконала головну роль у біографічному фільмі "Лі", в якому перевтілилася в легендарну кореспондентку Другої світової війни Лі Міллер.

Відео дня

Актриса зазначила, що не боїться бути недосконалою на екрані, часто відмовляючись від макіяжу і показуючи своє реальне тіло під час зйомок. Однак вона висловила невдоволення тим, що її боротьбу з образом "ідеальної жінки" вважають проявом сміливості.

"Це не сміливість. Я не колишній керівник пошти, який бореться за справедливість. І я не в Україні. Я займаюся справою, яка для мене важлива", - наголосила Вінслет.

Знаменитість додала, що їй комфортно перебувати у своєму тілі. Вона розуміє, що комусь її фігура може не подобатися, але для неї важливіше прийняття себе.

Нагадаємо, раніше Кейт Вінслет поскандалила з членом знімальної групи. Він попросив її стати рівніше і втягнути живіт, проте вона відмовилася це робити.

Вас також можуть зацікавити новини: