Відома українська актриса повідомила про новий роман після розлучення та розповіла про коханого

Відома українська акторка Наталя Музичко двічі була одружена, проте з жодним чоловіком їй не вдалося побудувати міцних стосунків. Як зізналася артистка в інтерв'ю УНІАН, на це були різні причини.

"Для розлучень були передумови. У перший шлюб я йшла дуже юною особою, мені було 19 років. У другому шлюбі наші цінності з чоловіком відрізнялися, тому ми не змогли бути разом. Усе життя прожити з одним чоловіком у мене, на жаль, уже не вийде", - каже Музичко.

Однак, зараз, за словами знаменитості, вона не самотня:

Відео дня

"Мені має бути комфортно з чоловіком, щоб цінності збігалися, а смаки були в чомусь різні. Щоб ми доповнювали одне одного, ми були найкращими друзями, коханцями і партнерами по життю. І такий чоловік зараз є, я перебуваю у стосунках".

Цікаво, що в Наталії від попередніх стосунків є троє дітей. Старшим її донькам уже 29 і 27 років, а синові - 16.

Крім того, Наталя зізналася, що думала про те, щоб відправити сина навчатися за кордон, однак він вирішив усе ж залишитися в Україні.

Хто така Наталя Музичко

Наталія Музичко зіграла роль медексперта в серіалі "Реальна містика". Саме ця робота принесла їй популярність. Також вона зіграла в серіалі "Батя", прем'єра якого відбудеться 7 жовтня на телеканалі 2+2.

Нагадаємо, Наталія Музичко в інтерв'ю УНІАН розповіла про зйомки в серіалі "Батя", особисте життя та виховання дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: