Зірка 'Кварталу 95' Юрій Ткач розповів про проблеми у шлюбі: 'Дійшли практично до дна'

Юрій Ткач, відомий комік, шоумен і зірка проєкту "Квартал 95", уперше відкрив завісу особистого життя, розкривши, що у нього були проблеми у стосунках із дружиною Вікторією.

У відвертому інтерв'ю в програмі "ЖВЛ представляє" Ткач зізнався, що їхній шлюб ледь не розпався через серйозну кризу.

Гуморист зазначив, що їхній союз був на межі руйнування. За десятиліття спільного життя у стосунках накопичилося безліч невирішених питань, невдоволення та образ, які подружжя намагалося придушити, щоб уникнути конфліктів. Але коли ці почуття почали проявлятися назовні, напруга в парі стала відчутною.

Юрій упевнений, що їхній шлюб вдалося врятувати завдяки обопільному прагненню зберегти стосунки.

"У кожної сім'ї є свої моменти, свої кризи в житті, через одну з таких ми... Я не скажу, що це було глобально. До розлучення не дійшло! Накопичилися питання, проблеми, замовчування проблем. Тут важливо зберегти, зберегти і ще раз зберегти. Для цього дуже круто допомагають психотерапевти, дуже круто допомагають якісь духовні практики, медитації тощо. Усе для цього згодиться", - поділився Ткач.

Крім того, артист зізнався, що в майбутньому планує повінчатися з дружиною. Однак подружжя не поспішає з цим кроком і вірить, що доля сама вкаже їм відповідний момент для такої важливої події.

Нагадаємо, раніше зірка "Реальної містики" повідомила про нові стосунки після двох розлучень.

Вас також можуть зацікавити новини: