Повалій переконана, що зірка такого рівня як Пугачова має право вибору / колаж УНІАН

Українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадила батьківщину та стала на бік ворога після початку війни, а тепер хизується російським громадянством, несподівано висловилася про відому артистку Аллу Пугачову. Вона заступилася за знаменитість, яка засудила путінський режим та виїхала з РФ.

Як відомо, у 2022 році примадонна підтримала Україну у війні з Росією, за що на неї полилася хвиля хейту з боку колег-росіян. Повалій заявила, що зірка такого рівня як примадонна має право на вибір та може сама вирішувати, де їй жити та що говорити. 

В черговому інтерв'ю для пропагандистських ЗМІ путіністка заявила, що ніхто не може засуджувати Пугачову та гнівно висловлюватися про неї.

Відео дня

"Кожна людина сама обирає собі дорогу. Алла – заслужена людина, вона сама може вибрати, де їй жити. Якщо вона обрала такий шлях, ми не можемо її засуджувати. Це її вибір. Не забувайте, що ми всі ходимо під Богом і виконуємо божественний посил", – наголосила Повалій.

Алла Пугачова / Скріншот Instagram

Окрім того, зрадниця відповіла, чи підтримує вона зв'язок із співачкою, яку так захищала. Повалій наголосила, що після 2022 року, коли Пугачова продемонструвала свою проукраїнську позицію, вони не спілкуються.

Зазначимо, що у вересні 2022 року Пугачова подала заяву до Мін'юсту РФ з проханням визнати її "іноземним агентом" на знак солідарності зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, якого раніше визнали таким.

У березні 2023 року Алла разом з дітьми виїхала з Росії до Ізраїлю. Вона підтримує українців та виступає проти війни в Україні.

Нагадаємо, раніше Повалій назвала війну в Україні просто "сваркою" та розмріялася про дружбу з українцями. Зрадниця несподівано вирішила заспівати для українців.

Вас також можуть зацікавити новини: