Таїсія Повалій заявила, що її родичі в Україні "одурманені" / скріншот з відео

В минулому українська співачка, а зараз зрадниця Таїсія Повалій, яка підтримує путінський режим та живе в РФ, наверзла чергової порції маячні. Путіністка закликала підтримувати окупантів, які її нібито захищають.

Повалій з початком повномасштабного вторгнення вже далеко не вперше видає цинічні заяви у стилі кремлівської пропаганди. Цього разу у коментарі для російських ЗМІ вона видала, що її серце разом із загарбниками на фронті.

Росію вона назвала своєю батьківщиною, забувши, що більшу частину свого життя прожила в Україні і народилася в Києві.

Відео дня

На додаток, Повалій публічно закликала надавати всіляку допомогу російській армії, яка напала на її справжню батьківщину та вбиває українців. Свою заяву вона аргументувала тим, що окупанти нібито захищають її, щоправда, незрозуміло від кого.

"Треба жити, радіти життю. І своєю радістю допомагати хлопцям, які на фронті. Ми повинні їх підтримувати всіляко. Хто не може матеріально - морально. Я, природно, душею і серцем із хлопцями, які мене захищають, які захищають батьківщину", – видала путіністка.

Ба більше, співачка висловилася про своїх родичів, які продовжують жити в Україні та не тікали, як це зробила вона багато років тому. Повалій заявила, що її рідні нібито "одурманені", але вона вірить, що скоро вони змінять свою думку.

Варто вказати, що артистка у 2023 році остаточно обірвала зв'язок з Україною. Вона стала громадянкою РФ. Після цього зрадниця назвала вторгнення росіян в Україну "порятунком". Вона публічно підтримує напад російських військ на Україну та регулярно демонструє підтримку діям Кремля.

Нагадаємо, раніше відомий український поет розніс Повалій і назвав її "живим трупом". Євген Рибчинський написав вірш про зрадницю та опублікував його в мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: