Ані Лорак одягнулася в жовто-блакитні кольори / фото інстаграм Ані Лорак

Опальна співачка Ані Лорак, яка підтримує криваву політику Кремля та вже багато років живе і працює в країні-агресорці, здивувала підписників в мережі.

Поки йде активне вторгнення українських військ у Курську область Росії і під контролем наших військових перебувають вже 74 населені пункти, зрадниця опублікувала неочікуване фото зі своїм бойфрендом Ісааком Віджраку. На ньому Лорак сидить у жовтому топі та блакитних джинсах, що нагадує прапор України.

Сама прихильниця диктатора підписала кадр одним словом - "Ніжність". Проте деякі Telegram-канали натякають на те, що, можливо, вона нарешті прозріла.

Відео дня

"А тим часом Ані Лорак вже вбрала кольори українського прапора і виставила фото в Інстаграм. Чекаємо у вишиванці", - пишуть Telegram-канали.

Скріншот посту Ані Лорак

Чи це звичайний збіг обставин, чи дійсно вибір кольорів має сенс для опальної співачки, яка за роки війни в рідній країні не засуджує агресію РФ - невідомо. Цікаво, що коментарі до свого допису зрадниця закрила.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак зробила цинічну заяву. Вона пропагує "дружбу" між народами і заявила, що найбільше зараз мріє про мир. 

Вас також можуть зацікавити новини: