Богдан Буше розповів, як змінилася Леся Нікітюк у нових стосунках / фото колаж УНІАН

Відомий український блогер та співведучий Лесі Нікітюк на шоу "Хто зверху?"  Богдан Шелудяк, розповів, як нові стосунки вплинули на неї. 

Нагадаємо, що нещодавно Нікітюк інтригувала фото з обранцем і спочатку приховувала його обличчя. Згодом підписники розсекретили, що зірка зустрічається з 28-річним військовослужбовцем Дмитром Бабчуком. Сама ж дівчина теж потім опублікувала спільне фото та офіційно представила коханого аудиторії в Instagram.

Скріншот посту Лесі Нікітюк

Та поки Леся більше не розкриває подробиць їхніх стосунків, Богдан вже помітив певні зміни у житті співведучої. 

"Я радий за неї, за те, що вона знайшла своє кохання. Я бачу, що в неї загорілися дуже сильно очі. Є квітка, яку поливають, а є квітка, яку саме удобрюють! Вона розквітла дуже класно. За нею дуже приємно спостерігати", - розповів Буше в інтерв'ю "Люкс ФМ".

Він також відповів на чутки про те, чи був у нього з Лесею колись роман. Богдан наголосив, що має табу і хоч Нікітюк дуже гарна дівчина, проте він не може зраджувати своїм принципам. 

"У мене є табу і воно тягнеться ще з років університету. Воно полягає в тому, щоб не будувати романтичних стосунків з колегами або з тими, з ким ти навчаєшся. В мене був гіркий досвід стосунків з одногрупницею на першому курсі і потім всі наступні п'ять курсів у нас було дивне спілкування. Але Леся - чудова дівчина", - наголосив ведучий. 

Нагадаємо, раніше 28-річний бойфренд Лесі Нікітюк розповів про службу в ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: