Олександра Заріцька дала пораду шанувальницям / Скріншот Instagram

Українська співачка, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька знялася у пікантній фотосесії. Артистка поділилася відвертими кадрами з шанувальниками та розповіла, як полюбила своє тіло.

Виконавиця позувала у напівпрозорому мокрому халаті. Фотосесія відбулася просто у воді. На знімках, що оприлюднила Олександра, помітно її чудові форми. Впевненість співачки у собі передається навіть через екран, на що звернули увагу її прихильники.

Однак Заріцька не просто опублікувала порцію естетичного контенту у своєму Instagram, але й підняла важливу тему любові до себе. Вона зізналася, що багато років не приймала себе. Проте зараз вона сміливо демонструє природну красу. На камеру артистка позувала без краплі косметики.

Відео дня
Олександра Заріцька / Скріншот Instagram

"Знадобилось багато років для того, щоб полюбити себе такою, якою ви мене бачите зараз. Я вдячна людям, які мене оточують і люблять мене такою, яка я є!" – написала під фото Олександра.

Виконавиця також залишила важливу пораду для підписниць. Вона підкреслила, що не варто соромитися свого тіла, адже кожна жінка – неповторна та прекрасна.

Олександра Заріцька / Скріншот Instagram

"Я, своєю чергою, хочу нагадати тобі, яка ти прекрасна і неповторна! Не соромся показувати свою красу, навіть якщо вона не входить в "рамки" суспільства", – додала Заріцька.

Олександра Заріцька / Скріншот Instagram

Реакція шанувальників

  • "Кайф! Ви - неймовірно гарна"
  • "Які кадри. Яка ти гарна"
  • "Найкрасивіше, що я бачила"
  • "Чарівна, сексуальна і нереальна"
  • "Як мавка лісова"
  • "Дуже гарна! Пишаюсь тобою! Будь щаслива, розпускайся як квітка!"

Нагадаємо, раніше Олександра Заріцька відповіла, чому скасувала весілля. Святкування планувалося на червень 2024 року.

Вас також можуть зацікавити новини: