Злата Огнєвіч зізналася, що у неї була симпатія до Хливнюка / колаж УНІАН

Відома українська співачка Злата Огнєвіч прокоментувала чутки про роман з лідером гурту "Бумбокс" та військовим Андрієм Хливнюком. Виконавиця висловилася про колегу та назвала його "непростою людиною".

Свого часу артистам приписували роман. Однак тоді Огнєвіч спростовувала будь-які романтичні зв'язки з музикантом. Зараз вона розповіла, чи була у неї симпатія до чоловіка та чи хотіла б побудувати стосунки з Андрієм. Злата позитивно відгукується про співака, але разом з тим каже, що він, як і більшість творчих осіб, складна людина. Огнєвіч не приховує, що хотіла б знову зустрітися та сам на сам поспілкуватися з артистом.

"Пройшло багато часу з нашої останньої зустрічі і мені було б цікаво побачити, наскільки він змінився. Бо, я думаю, що 100% за цей час сталися зміни. Але він дуже непроста людина, як і всі творчі люди. Покажіть мені просту творчу людину. Це проявляється в усьому: в підході до творчості, в характері, в спілкуванні з людьми. Але я дуже щаслива, що наша зустріч принесла таку пісню, як "Ти обіцяв". Я написала музику на вірші Андрія", – поділилася виконавиця.

Злата Огнєвіч / Скріншот Instagram

Зірка зізналася, що в неї була симпатія до Хливнюка, але вона так і не переросла у стосунки, оскільки жоден з артистів не зробив перший крок.

"Він мені тоді дуже подобався, бо неможливо встояти перед чарами чоловіка, який глибокий, розумний, талановитий, харизматичний. Так, він мені подобався, але, як ви бачите, це тільки творчий союз, в якому народилися пісні", – додала знаменитість.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч розповіла про службу батька в ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: