Злата Огнєвіч розповіла про тата, який служить в ЗСУ / фото інстаграм Злати Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про свого 69-річного батька-військового.  

Артистка раніше зазначала, що Леонід Григорович з перших днів повномасштабного вторгнення перебуває в лавах ЗСУ. Він рятує життя пораненим на Харківському напрямку як лікар-хірург. Та, попри всі труднощі, чоловік все одно не може полишити службу і завжди поспішає з відпустки до поранених військових. 

"Щоразу, коли батько приїздить у невеличку відпустку, то каже, що все, більше не зможе поїхати. Тут операцію вистояти молодому хірургу важко, а тут 69 років... Але після чергового відновлення каже, що знову поїде й не може сидіти на місці, склавши руки. Я кажу: "Тато, що ти, як ти?" А він відповідає: "Не дочекаєтеся". Тато мій молодець", - розповіла Злата в інтерв'ю "Ближче до зірок".

Огнєвіч наголосила, що теж постійно допомагає військовим. Зокрема, співачка їздить з благодійними концертами до українських захисників. Про це вона розповідає так: 

"Я почала їздити на концерти ще до того, як це стало мейнстримом. Сплю в бусах, мрію поспати в ліжку, яке нікуди не їде. Звичайний виїзд до військових має такий вигляд: ми виїжджаємо з Києва, їдемо сотні кілометрів, даємо один концерт, потім знову переїзд, другий концерт і повертаємося додому. Але військових треба підтримувати". 

Злата Огнєвіч з військовими / фото інстаграм Злати Огнєвіч

Нагадаємо, раніше співачка Злата Огнєвіч розповіла про проблеми зі здоров'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: