Аліна Блажкевич розповіла, чому вирішила похрестити сина / Скріншот Instagram

Українська артистка, зірка "Жіночого Кварталу" та "Ліги Сміху" Аліна Блажкевич похрестила 7-місячного сина Андрія. Акторка поділилася кадрами з таїнства у храмі.

У своєму Instagram знаменитість опублікувала світлини з сином та кумами, а також розповіла, яким було особливе свято. На камеру позувала сама Аліна, Андрій, чоловік зірки, а також друзі подружжя, які стали хрещеними батьками хлопчика.

Таїнство хрещення відбулося 12 жовтня у Свято-Миколаївському храмі, у Києві. Серед запрошених на подію були лише найрідніші люди. Аліна розповіла, що таїнство було дуже затишним та чуттєвим.

Відео дня

"12-го жовтня в Свято-Миколаївському храмі наш Андрійко охрестився. Я, можливо, стаю все більш сентиментальною людиною, але це був прекрасний день. Цей день іде у скарбницю спогадів і займає там почесне місце. Ми не прихожани цього храму. Ми зараз взагалі не можемо віднести себе до слова "прихожани". Було розуміння, що ми хочемо доєднати Андрія до духовних традицій наших родин… А конкретно я хотіла, щоб у мого хлопчика був янгол-охоронець. Відчуття після всього – вдячність", – написала під знімками Блажкевич.

Аліна Блажкевич з чоловіком / Скріншот Instagram
Аліна Блажкевич з сином та гостями у храмі / Скріншот Instagram
Син Блажкевич Андрій / Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше зірка "Кварталу" Ірина Сопонару поїхала за кордон і вперше показала родину чоловіка-іноземця. Коханий акторки родом з Великої Британії.

Вас також можуть зацікавити новини: