Катерина Кузнєцова вважає, що зрадники, які залишилися в РФ, зробили свій вибір і вона не засуджує їх / Скріншот Instagram

Відома українська акторка, зірка серіалу "Кухня" Катерина Кузнєцова відповіла, чи підтримує зв'язок з колегами з РФ. Артистка, яка обірвала всі зв'язки з Росією після початку повномасштабного вторгнення, висловилася про акторів, які продовжують заробляти криваві рублі досі.

Знаменитість не приховує, що спілкується з деякими росіянами, з якими раніше разом знімалася в кіно. Проте серед таких колег виключно ті, що засудили напад окупантів на Україну. За словами Катерини, вона інколи листується з Дмитром Назаровим, Анатолієм Бєлим, Олексієм Горбуновим.

Катерина Кузнєцова / скріншот з відео

"Так, я листувалася свого часу з його (Дмитра Назарова – УНІАН) дружиною. Зараз ми теж одна одній можемо щось іноді написати. З Анатолієм Бєлим, який переїхав до Ізраїлю, ми дуже класно нещодавно поспілкувалися. Це була дуже тепла зустріч. Ми працювали з ним у кіно два чи три рази. Льоша Горбунов – мій дружбан, але він не жив у Росії з 2014 року. Та, зрештою, він там ніколи не жив, приїжджав на знімання і все. Я за всіма слідкую, але особисто не з кожним знайома. Чулпан Хаматова, Яна Троянова – мені дуже імпонує, що вони відкрито виступають проти війни", – зазначила Кузнєцова в інтерв'ю для OBOZ.UA.

Відео дня

На додаток, акторка висловилася про українських кінозірок, які навіть після початку великої війни продовжили жити та працювати в РФ. Артистка переконана, що це їхня справа і нікого засуджувати не стала. Сама Кузнєцова багато років також знімалася в Москві, однак після 2022 року відмовилася від співпраці з росіянами та життя в країні-агресорці.

"Це не моя відповідальність. Це їхнє життя та вибір. Вони обрали для себе такий шлях. Згадуючи своє життя в Москві, не можу сказати, що відчувала до себе якесь неналежне ставлення. Хоча скрізь розповідала, що я з України, всі це знали. Хтось з наших приховував, я ніколи такого не робила. Український паспорт не змінювала принципово. Я себе відносила до людей, які живуть там як заробітчани", – підсумувала Катерина.

Нагадаємо, раніше Катерина Кузнєцова розповіла, що сталося з її майном в Москві після її виїзду з РФ. Зірка відповіла, чи вдалося їй продати квартиру.

Вас також можуть зацікавити новини: