Нестеренко розповіла про свою реакцію на рішення чоловіка піти в ЗСУ / фото інстаграм Анастасії Нестеренко

Українська акторка Анастасія Нестеренко, яка відома за серіалом "Кріпосна", розповіла про свою реакцію на рішення коханого Костянтина Темляка піти воювати.

Відомо, що він поповнив лави ЗСУ навесні цього року і зараз знаходиться на Харківському напрямку. За словами акторки, перед цим важливим кроком у них були довгі розмови. 

"Він говорив про свої наміри, дуже давно про це думав. Сказав, що хоче сам піти, а не щоб його забирали, хоче обирати, куди йти. Тому ми говорили, обговорювали варіанти, шукали. Він знайшов, куди саме хоче піти, пройшов співбесіду. Тобто це не було все за один день. З січня, напевно, ми почали це обговорювати. В лютому вже шукали варіанти, і от в березні він пройшов співбесіду. Ми готувалися: збирали базові речі, екіпірування тощо, а у квітні він пішов на БЗВП", - розповіла Анастасія в інтерв'ю Кіно24. 

Відео дня
Анастасія з чоловіком-воїном / фото інстаграм Анастасії Нестеренко

Вона також додала, що, коли Костянтин пішов на фронт, то вона відреагувала так: 

"Це нормальний крок чоловіка – піти захищати. У мене просто батьки військові, тому для мене це нормально. Мені здається, більше б не зрозуміла, якби він почав відмовлятися і ховатися. Думаю, я б цей крок не зрозуміла. Звісно, що важко, хочеться, щоб він був поруч. Хочеться засинати, прокидатися разом, будувати майбутнє. Але зараз такий час".

Анастасія зазначила, що зараз вона з коханим кожен день списується. А от бачиться пара дуже рідко. 

Нагадаємо, раніше ведуча Валентина Хамайко заявила про бажання бути з чоловіком на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: