Джейсон Стейтем одружується на моделі / фото інстаграм Джейсона Стейтема

Зірка фільмів "Форсаж 8" та "Адреналін" 57-річний Джейсон Стейтем одружується. Про це пише видання RadarOnline з посиланням на інсайдера.

Відомо, що актор майже 15 років у стосунках з британською моделлю Розі Гантінгтон-Вайтлі. Пара вже двічі стала батьками, проте не поспішала офіційно оформлювати шлюб. Але, як стверджує інсайдер, зараз Джейсон нарешті планує одруження. 

"Вони надзвичайно щасливі разом. У них були свої злети і падіння. Це в основному через те, що Стейтем був легковажним. Але він подолав свої проблеми із зобов'язаннями і довів, що є неймовірним партнером і батьком", - розповів інсайдер.

Відео дня

Він також додав, що закохані думають про третю спільну дитину. Тому це і стало причиною для офіційного оформлення стосунків. 

Джейсон та Розі / фото інстаграм Джейсона Стейтема

"Вони жартують, що якщо ще будуть чекати, то опиняться в будинку для людей похилого віку ще до того, як зможуть зіграти весілля".

До слова, поки ні актор, ні його обраниця офіційно не коментували цю новину. 

Що відомо про стосунки Джейсона Стейтема та Розі Гантінгтон-Вайтлі

Пара почала зустрічатися у 2010 році. Через 6 років актор освідчився коханій, але весілля вони так і не зробили. У закоханих народився первісток - син Джек. Згодом вони стали батьками вдруге. У лютому 2022 року на світ з'явилася їхня спільна донька Джеймс.

Потім вони натякали на офіційне оформлення стосунків. Але вирішили відкласти через те, що хотіли дочекатися, коли діти підростуть. 

Нагадаємо, нещодавно співачка Брітні Спірс з'явилася у весільній сукні.

Вас також можуть зацікавити новини: