Сем Грінер став зіркою мему у 11 місяців / скріншот Instagram

Зірці відомого мему в мережі під назвою "успішний малюк" Сему Грінеру вчора, 25 вересня, виповнилося 18 років. 

Цікаво, що кумедне фото було зроблене його мамою випадково на пляжі у Флориді. Та який вигляд зараз має Сем та як популярність вплинула на його життя - читайте далі.

Успіх в 11 місяців

Сему було лише 11 місяців, коли його фото стало найвпізнаванішим мемом в усьому світі. За словами батьків Грінера, вони ніколи не могли б подумати, що цей знімок може сподобатися великій кількості людей. 

Відео дня

"Це справді особливо, тому що Сем народився недоношеним. Через це йому довелося пережити операцію на мозку у віці 6 місяців. Тож бачити, що його називають "успішним малюком", було дуже приємно. Я відчувала, що ця назва найкраще йому підходить", – розповіла мама хлопчика виданню Enterate Noticias.

Сем Грінер / скріншот Instagram

Як популярність вплинула на життя Сема Грінера

У 14 років Сем зізнався, що популярність його лякала та заважала у житті. До нього підходили прихильники на вулиці та просили робити позу, як на мемі, що не подобалося хлопцю. Але згодом саме впізнаваність допомогла зібрати потрібні кошти на лікування батька, якому діагностували захворювання нирок. Чоловіку потрібна була термінова пересадка органів, а операція була дуже дорогою. Тому родина хлопця вирішила звернутися до всіх прихильників з проханням фінансової підтримки. Завдяки популярності мема "успішного малюка" гроші вдалося зібрати за тиждень, а операція у тата Грінера пройшла успішно. 

Грінер з батьком / скріншот Instagram

Який вигляд зараз має Сем Грінер

Зараз 18-річний хлопець захоплюється мистецтвом та малює картини. Проте наголошує, що він звичайний підліток, а не зірка. Та багато прихильників все ж досі полюбляють відправляти мем з ним і зазначають, що Сем виріс, але його зовнішність майже не змінилася. 

Колаж УНІАН
18-річний Сем Грінер / скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше маленька дівчинка показалася вагітною в мережі та влаштувала гендер-паті.

Вас також можуть зацікавити новини: