Женя Кот та Наталія Татарінцева зовсім скоро переїдуть до нового будинку / Скріншот Instagram

Відомий український хореограф, зірка шоу "Танці з зірками" Євген Кот розповів про особливе свято в родині. Танцюрист поділився зворушливими кадрами з маленькою донькою.

Днями доньці знаменитості та його дружини – гімнастки Наталії Татарінцевої – виповнилося 2 місяці. З нагоди свята подружжя влаштувало фотосесію для дівчинки. Як відомо, довгоочікувану донечку зіркова пара вирішила назвати незвичайним іменем – Леля. На кадрах малеча позувала на руках у новоспечених батьків та у колясці.

Леля / Скріншот Instagram
Женя Кот з дружиною та донькою / Скріншот Instagram

Татарінцева у своєму Instagram поділилася важливою новиною. Незабаром їхня родина переїде у нове житло. Наразі Євген та Наталія займаються будівництвом власного великого будинку з басейном під Києвом. Гімнастка опублікувала нову світлину біля будинку та натякнула, що зовсім скоро на них чекає переїзд.

Відео дня
Скріншот Instagram

Також дружина хореографа поділилася фото з коханим та Лелею і продемонструвала, як минають їхні будні. У підписі до світлин з донечкою подружжя зізналося, що насолоджується батьківством та з кожним днем все краще розуміє крихітку.

"Два місяці. Дякуємо, що обрала нас своїми батьками. Ти чарівна дівчинка і ми вже краще розуміємо тебе, а ти нас", - розповів Кот.

Женя Кот з дружиною та донькою / Скріншот Instagram

Зазначимо, що пара познайомилася на шоу "Україна має талант". На проєкті хореограф працював режисером-постановником, а його майбутня дружина була учасницею шоу. Між ними виникла симпатія і зірки закрутила роман.

У 2019 році Женя та Наталія одружилася. Церемонія розпису була за кордоном, на острові Муреа. А вже у липні цього року у них народилася донька.

Нагадаємо, раніше дружина Кота показала зворушливі фото з виписки з пологового. Подружжя також поділилося кадрами перших днів крихітки вдома.

Вас також можуть зацікавити новини: