Юрій Ткач запевнив, що попри кризу, вони з Вікторією не думали про розлучення / Скріншот Instagram

Відомий український гуморист, ведучий, актор та зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач вирішив повінчатися з дружиною Вікторією після 10 років спільного життя. Знаменитість також вперше розповів про кризу у стосунках з коханою.

Комік поділився, що у їхньому шлюбі, як і в більшості родин, є сварки, але нещодавно вони відчули надто сильну напругу. В них накопичилося чимало проблем та питань один до одного. Ткач описав кризу у стосунках так: "Дійшли практично до дна". Водночас він запевнив, що про розлучення мови не йшлося. Вони з Вікторією змогли владнати усі негаразди.

"У кожної сім'ї є свої моменти, свої кризи в житті, через одну з таких ми…Я не скажу, що це було глобально. До розлучення не дійшло! Накопичилося запитань, проблем, замовчування проблем. Тут важливо зберегти, зберегти і ще раз зберегти. У цьому дуже круто допомагають психотерапевти, дуже круто допомагають якісь духовні практики, медитації і так далі. Все для цього згодиться", – зазначив актор.

Юрій Ткач з дружиною та донькою / Скріншот Instagram

Подружжя вирішило закріпити свій 10-річний шлюб вінчанням. Щоправда, поки що закохані не визначилися з датою, вони вважають, що вона їх сама знайде. Ткач додав, що на церемонії буде небагато гостей, бо вважає вінчання – сакральною подією.

До слова, Юрій та Вікторія познайомилися на ювілеї батька гумориста, але тоді не звернули уваги один на одного. Вже за 4 роки відбулася їхня друга зустріч на концерті матері Ткача. Саме Тоді комік зрозумів, що зустрів справжнє кохання і вже за рік освідчився Вікторії. Жінка одразу погодилася вийти заміж за актора. Подружжя виховує 9-річну доньку Єлизавету.

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач зачарував фанатів зворушливими фото зі своєю донькою. Актор публічно звернувся до Єлизавети.

Вас також можуть зацікавити новини: