Лєра Мандзюк потрапила в скандал / Скриншот Instagram

Відома українська гумористка і стендап-комік Лєра Мандзюк пожартувала про складне покоління і назвала деяких дітей "тупенькими".

За її словами, зараз вчителям потрібна не тільки указка, а й особистий асистент, психолог і часом навіть травматолог.

"Тобто я розумію, що зараз важко бути вчителем, вчителькою, тому що покоління таке, діти важкі, і ці телефони всю дорогу. А вам трапляються і ще більш складні діти, тобто найтупіші, якими важко керувати", - сказала Мандзюк.

У мережі різко негативно відреагували на такі слова коміка. Батьки написали їй гнівні коментарі:

  • "Мені аж зле стало. Над чим ви жартуєте? Над колосальною роботою батьків? Над дітьми з інвалідністю, над інклюзією? Я вимагаю публічного вибачення! Бо ви об*срали роботу фахівців і мам щодо інформування населення з приводу інклюзивності"
  • "Співчуваю, що ваша вчителька асистувала дерев'яною палицею. Зате відразу видно, що толку від цього було мало. Ви дуже про*б*лися, і це зовсім не смішно"
  • "Говорите ви, а соромно мені. Я мама дитини з особливими освітніми потребами. Син має інвалідність, і йому необхідний асистент для того, щоб він міг здобувати освіту. Це інклюзія, базові знання про яку вам варто отримати - за вікном війна, людей з інвалідністю, як і раніше, було багато, зараз їх буде ще більше. Публічні вибачення і видалення відео були б не зайвими. Ну і я до останнього вірю в людей і сподіваюся, що це не чорний піар"
  • "Лерочко, незнання не звільняє від відповідальності. У вашому випадку, тупенька тут тільки ви"

Нагадаємо, раніше учасниця відомого шоу оскандалилася жартом про дружин військових.

Вас також можуть зацікавити новини: