Юлія Саніна разом з чоловіком гастролюють Америкою / Скріншот Instagram

Українська співачка, солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна вперше за тривалий час показалася разом зі своїм чоловіком-музикантом та колегою по колективу Валерієм Бебко, про якого ширилися чутки, що він втік за кордон. Артистка поділилася спільними кадрами з коханим.

Як відомо, у мережі розповсюдилися плітки, що увесь чоловічий склад The Hardkiss на початку повномасштабного вторгнення виїхав за кордон. В Україні залишилася лише Саніна і продовжувала виступати на великій сцені. Однак днями гурт анонсував світове турне та вже вирушив на гастролі у повному складі. Артисти дають концерти у США, Канаді та Європі.

Ба більше, ширилися чутки, що Саніна та Бебко розлучилися, оскільки давно разом не з'являлися на публіці. Сам Бебко зник з інфопростору та не висловлювався про війну в Україні.

Відео дня

Однак виконавиця вирішила спростувати цю інформацію та опублікувала спільні кадри з чоловіком. Вона поділилася світлинами з Чикаго, де колектив виступав 11 жовтня. Фото, до речі, були зроблені у день народження Юлії. Їй виповнилося 34 роки. Про це повідомила сама виконавиця. Вона написала у підписі до ролика: "Чикаго. День народження".

На кадрах подружжя позувало на тлі краєвидів міста, а також на відео, що поширили Саніна, є знімки з їхнього концерту.

Юлія Саніна та Валерій Бебко / Скріншот Instagram
Валерій Бебко / Скріншот Instagram
Юлія Саніна / Скріншот Instagram

У коментарях підписники зраділи возз'єднанню колективу, але й були й ті, хто дорікнув чоловічому складу гурту за виїзд з України під час війни:

  • "Сумую за вашими концертами вдома"
  • "Дуже приємно бачити вас разом"
  • "Як же я вас люблю, вас, ваші пісні, енергетику"
  • "Цікаво, коли повернеться чоловічий склад гурту до України?"

До слова, після чуток про виїзд музикантів The Hardkiss Саніна утрималася від коментарів, але влітку цього року вона повідомила, що розпочинає сольну кар'єру. Вона створила персоналізовані сторінки на Facebook, Spotify та YouTube. Водночас співачка не приховувала, що наразі гурт переживає складний період

Нагадаємо, раніше Валерій Бебко розсекретив, де перебуває. Він вперше за довгий час вийшов на зв'язок в мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: