Антін Мухарський розповів, як хотів побачитися з дітьми від Єгорової / фото колаж УНІАН

Український актор, письменник та ведучий Антін Мухарський розповів, що не зміг зустрітися зі своїми дітьми від путіністки Сніжани Єгорової. 

Зокрема, чоловік наголосив, що був на благодійному заході у Туреччині, де зараз живуть його нащадки з мамою. Тому Антін хотів нарешті побачити своїх двох синів та доньку, але не вийшло. 

"Я звернувся до українського консульства в Анталії з проханням надати адресу проживання моїх дітей у Туреччині. Через юриста були пророблені певні дії, але держава Туреччина не видає особистих даних. Тому я не побачив своїх дітей, бо не знаю, де вони проживають", - розповів Мухарський в інтерв'ю журналістці Яніні Соколовій.

Актор зазначив, що з екс-дружиною вони не підтримують спілкування, тому він навіть не намагався дзвонити чи писати їй напряму. 

"Це неможливо, так, як неможливо помиритися з Путіним. Історія нашої родини - це як історія взаємин двох країн, України і Росії, в такій перспективі останніх 10−15 років", - наголосив чоловік. 

Що відомо про стосунки Антіна та Сніжани

Антін Мухарський та Сніжана Єгорова скандально розлучалися у 2016 році. Вони прожили разом 9 років у шлюбі. У екс-подружжя є троє спільних дітей: Андрій, Іван та Аріна.

Сніжана Єгорова з дітьми від Мухарського / фото Clutch

На початку повномасштабної війни Єгорова разом з ними виїхала до Туреччини. Вона неодноразово висловлювала свою прихильність до кривавого режиму диктатора у власних соцмережах. Згодом путіністка навіть засудила свою старшу доньку Стасю за її підтримку України. 

Нагадаємо, раніше екс-чоловік Сніжани Єгорової відповів, чи готовий поповнити лави ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: