TAYANNA зізналася, що закохана, але не перебуває у стосунках / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Тетяна Решетняк, вона ж TAYANNA, яка раніше ледь не загриміла до в'язниці, прихилила завісу свого особистого життя. Знаменитість чесно відповіла, чи є поруч з нею коханий чоловік.

За словами виконавиці, нині її серце зайняте. Вона каже, що закохана. Але поруч немає коханого чоловіка. TAYANNA натякнула, що її почуття невзаємні. Однак артистка не втрачає надії і поки що використовує свої почуття як натхнення для створення нових композицій.

TAYANNA / Скріншот Instagram

"Я то закохана, але що з того. Лише пісні пишу. Якби мої кохання та почуття протягом мого життя всі монетизувалися в гроші, я б купила пів планети. Так виходить. Я закохуюсь, так, я люблю кохати. Бо в мене дуже багато кохання всередині", – поділилася Решетняк в інтерв'ю для "Нашого Радіо".

Відео дня

Що відомо про особисте життя TAYANNA

Тетяна зізнавалася, що у 20 років вона закрутила роман з одруженим продюсером Дмитром Клімашенком. Але, як ділилася артистка, вона не шкодує про цей досвід.

Виконавиця також була у шлюбі із саундпродюсером Єгором Глєбом з 2011 по 2014 рік. Екс-обранець зірки має українське коріння, але з 20 років він жив та працював в Росії. У подружжя народився син Даніель, якому нині 11 років. TAYANNA розповідала, що причиною розлучення стали часті випадки домашнього насилля.

Останні стосунки співачки були з чоловіком, з яким вона познайомилася у соцмережах. Пара була разом понад рік, але на їхній роман вплинуло повномасштабне вторгнення, і вони розірвали стосунки.

Нагадаємо, раніше TAYANNA висловилася про брата-співака, який живе в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: