'Я вийшла заміж': Брітні Спірс з'явилася у весільній сукні

Американська поп-діва Брітні Спірс здивувала своїх шанувальників несподіваним зізнанням про заміжжя.

У новому відео, опублікованому в Instagram, співачка з'явилася в білій атласній сукні з фатою, що нагадало весільну церемонію. Однак замість традиційного оголошення про шлюб, Брітні повідомила, що "вийшла заміж" за саму себе, додавши, що це було її найкраще рішення. Виконавиця підкреслила, що цей крок виявився для неї важливим моментом.

"День, коли я вийшла заміж за себе... Повертаю це назад, тому що це може здатися сором'язливим або дурним, але я думаю, що це найяскравіша річ, яку я коли-небудь робила", - заявила виконавиця.

Відео дня
'Я вийшла заміж': Брітні Спірс з'явилася у весільній сукні

Цей пост викликав активне обговорення, особливо на тлі чуток, що співачка планує оформити стосунки з Полом Солізом, своїм бойфрендом і колишнім співробітником. Цікаво, що чоловік нещодавно подав на розлучення і переїхав разом із трьома дітьми до Брітні. Інформація про їхні стосунки вперше з'явилася в лютому цього року, і шанувальники продовжують стежити за розвитком подій.

Особисте життя Брітні Спірс

Брітні Спірс була заміжня тричі. Її перший шлюб із другом дитинства Джейсоном Александром тривав лише 55 годин. Другий шлюб із Кевіном Федерлайном був тривалішим - вони мають двох дітей, Шона Престона і Джейдена Джеймса, проте пара розлучилася 2007 року. У 2022 році Брітні вийшла заміж за Сема Асгарі, але в серпні 2023 року стало відомо, що пара також вирішила розлучитися.

Вас також можуть зацікавити новини: