Акторка Анна Сагайдачна розлучилася з чоловіком / фото інстаграм Анни Сагайдачної

Українська акторка Анна Сагайдачна, яка відома за серіалам "Кріпосна" та "Жіночий лікар", повідомила про розлучення з чоловіком Євгеном Третяком.

Про розірвання стосунків вона написала у своєму Instagram сьогодні, 29 червня. За словами Сагайдачної, завершення їхньої історії кохання відбулося ще у 2023 році. Причину розлучення акторка не зазначила, проте нарешті наважилася про це розповісти публічно. 

"Я довго відкладала цей допис ще з минулого року. Чи то слів не могла підібрати, чи то сміливості не вистачало… Ти найкращий тато для нашого сина – іншого я навіть не уявляю. Я вдячна тобі за наш довгий шлях разом. І нехай далі ми крокуємо окремо, наш Тіма – це наш найбільший скарб і наш зв'язок назавжди. Життя продовжується. Далі буде…", - написала Анна. 

Відео дня
Скріншот посту Анни Сагайдачної 

До слова, Сагайдачна познайомилася зі своїм колишнім чоловіком на одному із проектів режисерки Оксани Байрак. Приблизно через півроку після знайомства вони почали зустрічатися. У 2018 році пара офіційно одружилася. Згодом у них народився син Тимур. 

Анна з колишнім чоловіком та сином / фото інстаграм Анни Сагайдачної

До речі, для акторки це був другий шлюб.

Реакція підписників

У коментарях Сагайдачній написали слова підтримки багато колег та прихильників.  

  • "Обіймаю, Анічко", – написала Наталка Денисенко.
  • "Пишаюся тобою! Хай все найкраще в цьому житті буде для тебе! Люблю!" – додала акторка Анастасія Цимбалару.
  • "Навіть, якщо в душі боляче, вірте, що буде все добре. Життя триває і готує для вас найкращий подарунок", - підтримала підписниця. 

Нагадаємо, нещодавно було названо причину розриву Дженніфер Лопес та Бена Аффлека.

Вас також можуть зацікавити новини: