Тарас Тополя зізнався, що наразі не планує йти в політику, але не виключає, що це колись станеться / Скріншот Instagram

Відомий український співак, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який раніше відповів, скільки заробляє, відверто розповів про свої політичні амбіції. Виконавець пояснив, від чого йому доведеться відмовитися заради політики.

Усі учасники "Антитіл" мають активну громадянську позицію, тому у їхніх шанувальників часто виникало питання, чи не планують музиканти піти зі сцени та податися в політику.

В інтерв'ю "24 каналу" Тополя зазначив, що не виключає, що музиканти можуть кардинально змінити рід діяльності і опинитися при владі, але тоді їм доведеться відмовитися від музики. Щоправда, зараз у планах учасників колективу такого немає. Тарас каже, що, коли відчує сили та бажання піти в політику, то зробить це.

Відео дня

За словами лідера "Антитіл", популярність гурту та громадська діяльність музикантів дозволяють їм просувати ідеї без приєднання до політичних партій. 

Тарас Тополя / фото УНІАН

"У нас демократія, тож будь-хто може спробувати себе в політиці, і це прекрасно. Якщо я відчую, що в мене є сили, в моєї команди, в моїх однодумців є сили та бажання, щоб реалізувати хороші справи, використовуючи політику, я туди піду обов'язково, але при цьому доведеться завершити музичну кар'єру, бо сидіти на двох стільцях, як показує практика, – не працює. Скажу так, на цей час йти в політику не плануємо", – поділився артист.

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя відповів, чи досі музиканти служать в ЗСУ. Музикант розповів, яку посаду обіймав у війську.

Вас також можуть зацікавити новини: