Таїсія Щурук розсекретила нові стосунки / фото інстаграм Таїсії Щурук

Українська акторка Таїсія Щурук, яка відома за серіалами "Київ вдень та вночі", "Перші ластівки" і "Ворон та Воробйов", розповіла про своє особисте життя. 

Вона наголосила, що зараз її серце зайняте, але вона не хоче афішувати нові стосунки з обранцем. 

"Можу сказати одне - я щаслива! І наразі це все, що я хотіла б сказати про свої стосунки. Ми з коханим прийняли рішення, що будемо оберігати нашу любов від сторонніх очей, бо на власному досвіді переконалися, що "щастя любить тишу", - розповіла Щурук в інтерв'ю виданню "Viva!".

Відео дня

До речі, раніше акторка публікувала в своєму Instagram фото з позитивним тестом на вагітність, чим спровокувала чутки про майбутнє поповнення. Проте Таїсія наголосила, що не вагітна і шкодує про ту світлину в мережі. 

"Я мала необережність поділитися дуже особистими, навіть інтимними подробицями свого життя. Тоді я прийняла для себе рішення бути відкритою зі своєю аудиторією, але крім хороших коментарів отримала й чимало негативу в особистих повідомленнях. Тому вирішила більше не публікувати подробиці приватного життя, залишити їх за кадром. Можу зазначити, що я не вагітна. Все решта – мої особисті жіночі справи, над якими я працюю з лікарями і не маю наміру виносити на загал".

Нагадаємо, раніше відома українська акторка Дар'я Петрожицька зізналася, коли планує вийти заміж.

Вас також можуть зацікавити новини: