Анна Кошмал святкує 30-річчя / фото інстаграм Анни Кошмал 

Зірка серіалів "Свати" та "Папік-2" Анна Кошмал, яка нещодавно повідомила про другу вагітність, святкує свій день народження.

Сьогодні, 22 жовтня, їй виповнилося 30 років. Акторка зауважила, що завжди хотіла бути старшою і вважала, що саме в 30 починається розквіт жінки. Тепер вона також відчуває зміни у собі. 

"Я щаслива людина, бо я знайшла себе, знайшла своїх, знайшла своє і вчуся це берегти та зрощувати. Я припинила перейматися за свою вагу, зовсім, і зосередилась лише на власному здоровʼї. Я зрозуміла, що варта поваги особистість будується на моральних принципах, вмінні їх відстоювати та самодостатності. Я відчула, що не маю часу на страхи та на те, щоб триматися в своєму житті за щось. Я переконалась, що маю достатньо сили, щоб подолати безперервні труднощі", - написала Анна в Instagram та показала зворушливі фото та відео з округлим животиком.

До слова, поряд з нею були коханий чоловік та син, які подарували іменинниці святковий тортик.

Скріншот посту Анни Кошмал 
Фото інстаграм Анни Кошмал 

До речі, свого чоловіка акторка не показує публічно. Цього разу вона вирішила засвітити лише його руки в кадрі. Відомо, що подружжя вже виховує спільного 6-річного сина Михайла. 

Нагадаємо, раніше вагітна акторка Анна Кошмал відповіла, чи не боїться народжувати під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: