Повалій розповіла про погрози / скріншот Instagram

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яка народилася в Україні, проте зараз втекла в РФ та навіть нещодавно отримала громадянство країни-агресорки, пожалілася на українців.

Путіністка заявила, що на неї тиснула влада, коли вона жила в Києві. В інтерв'ю на одному з пропагандиських каналів вона розповіла, що їй начебто погрожували через її політичні погляди 20 років тому. 

"В мене загострене почуття справедливості, я ж пішла в ефір. Я пішла і висловила свою думку. І після цього на мене почалися гоніння, страшні гоніння. Що далі, то гірше. Я втекла в Донецьк, тому що мені погрожували розстрілом. Мені було дуже важко", - сказала зрадниця. 

Відео дня

Повалій додала, що тоді вона дуже хвилювалася за майбутнє і розповіла про це так: 

"У мене був такий період, думала, що вже жити не буду. Мало того, я постійно плакала. Стільки сліз виплакала, що, здається, море б наплакала".

До слова, нещодавано прихильниця кривавої політики Кремля робила цинічну заяву, що вважає себе "російською українкою". А ще відчуває, що у неї є місія об'єднувати російські та українські народи. Тому вона хоче навіть випустити альбом на двох мовах. 

Нагадаємо, раніше лідер гурту "ТІК" різко висловився про зрадниць Лорак та Повалій.

Вас також можуть зацікавити новини: