Оксана Білозір не стала засуджувати Повалій за її зраду / колаж УНІАН

Народна артистка України Оксана Білозір висловилася про співачку-зрадницю Таїсію Повалій, яка переїхала в РФ та отримала російський паспорт. Виконавиця відповіла, чи обговорювала з колегою її позицію щодо війни в Україні.

Білозір зазначила, що вона знайома з Повалій. Проте, за словами зірки, вони жодного разу не обговорювали зраду Таїсії та проросійські погляди. Оксана переконана, що усі українські зірки-зрадники через свій вибір мають тяжкий тягар, а не мати можливості приїхати на батьківщину – це страшно, на її думку. Знаменитість додає, що кожна людина несе відповідальність за свої вчинки, і вона не вправі когось засуджувати.

"Кожна людина має право чинити так, як вона вважає за потрібне. Я поважаю право свободи вибору кожної людини. Я не повчаю людей. Я такого ніколи не робила", – вказала Білозір.

Також народна артистка разом з інтерв'юеркою Еммою Антонюк обговорили питання того, що в Україні нібито "мистецтво поза політикою".

"Ані Лорак, Лобода – це були дуже відомі українські співачки, яким належав медійний, ефірний час. Для них це була перша відмазка: "Ми – митці, ми поза цим всім", – сказала Антонюк.

Оксана Білозір / Скріншот Instagram

Однак Білозір переконана, що такого не було і мистецтво ніколи не було поза політикою. Вона частково погодилася з Еммою, але додала, що контекст був трохи іншим.

"Тут була відмазка тільки тоді, коли йшлося про те, яку позицію ти приймаєш. Чи позицію свого народу, чи позицію, де тобі комфортно. І от якщо вибрати позицію "де мені комфортно"… Ну, так, от вони таку позицію й обирали. Це також їхній вибір. Кожна людина має право на власний вибір", – поділилася Оксана.

Нагадаємо, раніше Оксана Білозір неочікувано заспівала в Курській області. Артистка приїхала до українських військових.

Вас також можуть зацікавити новини: