Тоня Матвієнко розповіла, що змінилося за рік життя без мами / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вшанувала пам'ять своєї покійної матері – легендарної артистки Ніни Матвієнко. У роковини смерті вона публічно звернулася до рідної людини, якої не стало 8 жовтня 2023 року.

Тоня присвятила матері зворушливий допис у своєму Instagram. Вона опублікувала чорно-біле фото Ніни Митрофанівни та зізналася, що досі не може оговтатися від втрати. За словами співачки, їй важко було ходити на кладовище, зустрічатися з людьми, які нагадували про смерть матері та прибирати її речі з дому. Після втрати рідної людини Тоня каже, що навчилася ще більше цінувати усіх близьких.

"Вже рік, як вас немає… Мій душевний стан і шок можна було передати хіба що з відчуттям, коли я взнала, що почалася війна. Спустошена та вичавлена як ганчірка. Моє життя змінилося назавжди. Я знаю що, таке втрата, і знаю, що таке цінувати. Я не могла ходити на кладовище і не прибирала ваші речі вдома. Спочатку не хотілося ніде з'являтися, бо люди згадували вас, а для мене це було як по живому", – поділилася виконавиця.

Відео дня
Ніна Матвієнко / Скріншот Instagram

Також Тоня звернулася до покійної знаменитості та розповіла, що змінилося за останній рік. Зокрема, вона згадала, що Ніну Митрофанівну посмертно нагородила відзнакою "Національна легенда України". Також її онуки не стояли на місці і старша Уляна вже заснувала свою справу, а молодша Ніна вперше виступила на великій сцені.

"У нас все добре. Вас президент посмертно відзначив нагородою "Національна легенда України", а Нінусик заспівала вперше зі мною на сцені. Уляна заснувала свій проєкт, щаслива з Юрою. Арсен затіяв вдома ремонт, вам би точно сподобалася ванна. Дуже скучила. Любимо, поважаємо і, звичайно, слухаємо", – підсумувала Матвієнко.

До слова, Ніна Матвієнко померла рік тому 8 жовтня на 76-му році життя. Причиною смерті стала хвороба. Життя артистки забрав рак. Поховалу українську зірку на Звіринецькому кладовищі у Києві.

Нагадаємо, раніше співачка Алла Кудлай розповіла, як переживає смерть подруги Ніни Матвієнко.

Вас також можуть зацікавити новини: