Ведуча переконана, що Яма та Винник не повернуть собі колишню популярність / колаж з фото

Ведуча "Сніданку з 1+1" на каналі "1+1 Україна" Неля Шовкопляс прокоментувала дії відомого співака Олега Винника та хореографа Влада Ями, які втекли за кордон. Телезірка пояснила, чи буде для них місце в українському шоубізнесі після завершення повномасштабного вторгнення.

Шовкопляс переконана, що після 24 лютого 2022 року українці та їхні музичні вподобання кардинально змінилися. Вона вважає, що Виннику та Ямі вже ніколи не вдасться повернути собі колишню популярність.

"Якщо брати Олега Винника, то у нього своя фан-спільнота дуже потужна. Я не думаю, що вони стали його любити менше, а можливо, для них також щось переформатувалося. Ми не знаємо достеменно, чи він справді виїхав через хворобу, чи щось інше, але це його вибір. Наслідки цього вибору будуть уже відомі після війни. Мені здається, що Яма та Винник якоюсь мірою втратили себе. Так, у них залишиться якась своя аудиторія, яка була прихильна, але це вже не той рівень популярності, залученості у шоубізнесі, який був до початку повномасштабного вторгнення", – зазначила Неля.

Неля Шовкопляс / Скріншот Instagram

Ведуча додала, що за час повномасштабного вторгнення з'явилося чимало артистів, які заслуговують на увагу. Складні обставини війни дуже повпливали та змінили правила в українському шоубізнесі. Саме це, на думку Нелі, і дало поштовх молодим співакам.

"Просто люди зробили свій вибір і за нього будуть відповідати, коли все закінчиться. З одного боку, це страшно, що через війну такі зміни почалися у нашому суспільстві, а з іншого, я, наприклад, дуже тішуся, що народилася нова плеяда молодих артистів. Тепер вони не повинні грати за тими старими правилами, коли тільки купка зірок мала доступ до шоубізнесового олімпу. Зараз все по-інакшому. Дивлюся на KOLA, YAKTAK, інших молодих артистів, і у мене просто серце тішиться і душа радується, тому що вони цього достойні", – пояснила Шовкопляс.

До слова, на початку вторгнення росіян в Україну Винник виїхав до Німеччини. Водночас Яма обрав для себе життя за океаном, у США. Артисти жодного разу за два роки не приїжджали на батьківщину і, схоже, не планують повертатися.

Олег заявляв, що виїхав за кордон через нібито хворобу, яку він лікує у Німеччині. Він мовчить про війну та не висвітлює свою допомогу Україні. Щодо Влада, то він перебуває в Маямі, і кілька разів анонсував благодійні заходи, але вони проходили російською мовою.

Нагадаємо, раніше Андрій Джеджула також висловився про Олега Винника. Він обурений мовчанням співака.

Вас також можуть зацікавити новини: