Алєксєєв поділився, що деколи з ним складно перебувати у стосунках / Скріншот Instagram

Відомий український співак ALEKSEEV, він же Микита Алєксєєв, вперше підтвердив розрив з російською співачкою та екс-учасницею гурту "ВІА Гра" Уляною Синецькою.

Як відомо, співаки 5 років перебували у стосунках. Вони разом жили у Києві, а Синецька навіть хотіла стати громадянкою України. Однак останнім часом про їхні стосунки не було нічого відомо. Пара не з'являлася разом на публіці та не публікувала спільних фото.

Врешті, Микита заявив, що дійсно розірвав стосунки з Уляною. Однак причин такого рішення він не розкрив. Сказав лише, що вони втратили зв'язок один з одним.

"В сенсах, що шукали, щастя заблукало, втратили, на жаль, себе. От я колись так подумав. Напевно, це буде відповідь", – поділився виконавець.

Алєксєєв та Уляна Синецька / Скріншот Instagram

ALEKSEEV додав, що з ним деколи буває складно у стосунках. Артист зізнається, що він не є аб'юзером, але в нього є проблеми з різкими перепадами настрою. На додаток, знаменитість вказав, що майже не підпускає до себе нових людей та навіть найрідніші мало знають про його особисте.

"Я не аб'юзер, в цьому плані проблем немає. У мене настрій дуже стрибає. Буває так, що я просто замикаюсь в собі дуже сильно і взагалі нікого не пускаю. Навіть, найближчу людину, яка біля мене і хоче допомогти. Для людей, які біля тебе, це дуже важко. Іноді буває настільки сумно, що важко вийти з цього стану", – сказав Микита.

Нагадаємо, раніше ALEKSEEV виступив на концерті з російськими хітами. У команді артиста пояснили його вчинок.

Вас також можуть зацікавити новини: