Олександр Волошин зізнався, що не боїться міжнародного розшуку / Скріншот Instagram

Скандальний український блогер Олександр Волошин, який цього літа втік за кордон, відповів, чи боїться, що його подадуть у міжнародний розшук. Чоловік по-філософськи висловився на цю тему.

Як відомо, журналістка Раміна Есхакзай провела розслідування та з'ясувала, що Волошин незаконно перетнув кордон 31 липня. Інтерв'юерка заявила, що блогер виїхав з України під виглядом водія мікроавтобуса. Пізніше вона передала зібрані докази в поліцію, і наразі правоохоронці вивчають її матеріали. Тоді Раміна зазначала, що втеча може загрожувати Олександру міжнародним розшуком.

Зірка мережі відреагував на новину і висловився про це, записавши відео у свій TikTok. Блогер, зокрема, сказав, що не боїться міжнародного розшуку і додав, що приймає всі ситуації в житті такими, як вони є. Також Олександр вказав, що воля – це найцінніше для нього. Без неї, мовляв, люди – це "тварини, що закриті в зоопарку".

Відео дня

"Звісно, що я буду боротися до кінця за свою волю. Але розумію – якщо обставини такі, що ти не можеш їх змінити, то їх просто треба прийняти. Навіть в залізній клітці можна знайти щастя, можна навчитися радіти дрібницям", – сказав втікач.

Олександр Волошин / скріншот з відео

На додаток, він вирішив процитувати рядки з книги психотерапевта Віктора Франкла "Сказати життю так" та натякнув, що не буде впадати у відчай та шукатиме вихід з будь-якої ситуації.

"Він сказав таку штуку, що в концтаборі спочатку ламалися ті, хто вірили, що скоро це все закінчиться. Потім ламалися ті, хто вірили, що можуть звідти вибратися. Виживали ті, хто просто змирилися з обставинами й почали шукати щастя в дрібницях", – розповів Волошин.

До слова, про свою втечу блогер повідомив у серпні цього року. Тоді він зазначив, що перебуває в Польщі, а пізніше стало відомо, що чоловік оселився в Іспанії. Наразі там Волошин займається пошуком житла. Після свого виїзду інфлюенсер записав відео та опублікував його на YouTube. В ньому він спробував виправдатися за свою втечу та зайнявся пошуком "винних". За його словами, причиною виїзду стала нібито так звана система, що панує в Україні. Він додав, що повернеться на батьківщину тоді, коли вона зміниться.

Нагадаємо, раніше Сергій Притула розніс Олександра Волошина. Волонтер прокоментував його скандальне відео в мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: