Волошин переїжджає на острів Балі / скріншот з відео

Скандально відомий український блогер, ексчоловік співачки Анни Трінчер – Олександр Волошин – повідомив про переїзд. 27-річний інфлюенсер, який влітку втік з України, вирішив провести зиму у теплій країні.

Як відомо, після втечі чоловік деякий час мешкав у Польщі, а потім оселився у Валенсії, Іспанія. Там він планував придбати квартиру та перевіз туди свої автівки. Однак Волошин кінець осені та зиму проведе в іншій країні.

Блогер вийшов на зв'язок у своєму Instagram. На кадрах, які він опублікував, Олександр продемонстрував, як він пакує валізи, натякнувши на переїзд.

Відео дня

Підписники втікача швидко здогадалися, куди збирається інфлюенсер, оскільки він раніше вже розповідав, що планує вирушити до Індонезії. Наступні декілька місяців Волошин житиме на острові Балі. Втікач вже вирушив в дорогу і, ймовірно, вже завтра прибуде до Індонезії.

"Те відчуття, коли ти нарешті забив на ці де**льні думки в голові і послухав своє серце!" – підписав кадри Олександр.

Олександр Волошин / Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Що відомо про втечу Волошина з України

Про свою втечу блогер повідомив у серпні цього року. Після свого виїзду інфлюенсер записав скандальне відео "Хто зрадник" та опублікував його на YouTube. В ньому він спробував виправдатися за свою втечу та зайнявся пошуком "винних". За його словами, причиною виїзду стала нібито так звана система, що панує в Україні. Він додав, що повернеться на батьківщину тоді, коли вона зміниться.

Пізніше журналістка Раміна Есхакзай провела розслідування та з'ясувала, що Волошин незаконно перетнув кордон 31 липня. Інтерв'юерка заявила, що він виїхав з України під виглядом водія мікроавтобуса. Пізніше вона передала зібрані докази в поліцію. Тоді Раміна зазначала, що втеча може загрожувати Олександру міжнародним розшуком.

Нагадаємо, раніше Волошин відповів, чи боїться міжнародного розшуку. Блогер каже, що намагається прийняти усі складні ситуації та не впадати у відчай. 

Вас також можуть зацікавити новини: