P. Diddy привітав доньку з днем народження / фото depositphotos.com

Скандально відомий американський репер P. Diddy, він же Шон Комбз, вперше за довгий час вийшов на зв'язок. Артист поділився кадрами зі своєю молодшою донькою та публічно звернувся до неї.

Вже понад місяць не вщухає скандал з репером у головній ролі. Як відомо, його понад 120 осіб звинуватили у розбещенні неповнолітніх, сексуальному насиллі та торгівлі людьми. Свої злочини, як зазначається в судових позовах, Нагадаємо, артист коїв протягом 25 років. Наймолодшій жертві було всього 9 років.

Ширяться чутки, що однією з таких жертв міг бути співак Джастін Бібер. А серед світових знаменитостей, які були могли бути свідками насилля та мовчали про це багато років, Бейонсе, Наомі Кемпбелл, Вілл Сміт, Снуп Догг, Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лопес та інші.

Відео дня

У вересні цього року P. Diddy затримали. Він перебуває під арештом, де чекає суду щодо його можливих злочинів, який запланований на травень 2025 року.

Несподівано Шон вийшов на зв'язок у своєму Instagram, але не для того, щоб прокоментувати звинувачення у його бік. Знаменитість і словом не обмовився про скандал за його участі. 

Він опублікував нові світлини зі своєю молодшою донькою Лав. Дівчинці виповнилося 2 роки. З нагоди свята репер привітав доньку з днем народження та зазначив, що дуже любить її.

"З днем народження! З днем народження, крихітко Лав. Татко тебе любить", – написав під фото P. Diddy.

P. Diddy з донькою / Скріншот Instagram
P. Diddy з донькою / Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше у Джастіна Бібера виникли проблеми з психікою через скандал з P. Diddy. Співак почав вести самітницький спосіб життя після розголошення злочинів репера

Вас також можуть зацікавити новини: