Метт Леблан лякає колег своєю відлюдкуватістю / Скріншот Instagram

Зірки "Друзів", відомі актори Девід Швіммер, Ліза Кудров, Кортні Кокс, Дженніфер Еністон занепокоєні станом свого колеги Метта Леблана, який зіграв у серіалі Джої Тріббіані. Артист почав вести самітницький спосіб життя після смерті Меттью Перрі, якого не стало в жовтні 2023 року.

Як повідомив інсайдер виданню In Touch Weekly, знаменитості б'ють на сполох через відлюдкуватість колеги та друга. Смерть Перрі стала ударом для Леблана. Після трагічної події він майже ні з ким не спілкується та не виходить на зв'язок.

"Ніхто не соромить Метта і не звинувачує його в непристойному способі життя. Це не те, що тут відбувається. Однак, що турбує Джен (Еністон – УНІАН) і всю команду Central Perk, так це те, що він зараз такий відлюдник, і вони майже нічого не чують про нього з місяця в місяць", – вказав інсайдер.

Відео дня
Метт Леблан / Скріншот Instagram

Деякий час після смерті Меттью Метт ще спілкувався з акторами, проте потім зовсім зник з їхнього життя. Варто вказати, що артист не з'являється і в інфопросторі. Зокрема, свій останній допис в Instagram він опублікував ще 9 місяців тому. Колеги припускають, Леблан у дуже поганому психологічному стані, тому намагатимуться допомогти йому, каже інсайдер.

"Раніше він був таким життєрадісним, щасливим хлопцем, але зараз він ніби почувається не гідним перебувати в їхній компанії. Джен, Кортні, Ліза і Девід - усі хочуть повернути його до себе та змусити знову усміхатися. Нещодавня трагедія навчила їх усіх, наскільки коротким і дорогоцінним є життя", – зазначило джерело.

До слова, причиною смерті 54-річного Перрі став вплив кетаміну, який приймав артист, та проблеми з серцем. Його знайшли мертвим в його будинку 28 жовтня минулого року. Розслідування трагічної події досі триває.

Щодо Метта, то після завершення серіалу "Друзі" він також знявся у спін-оффі "Джої". Окрім того, Леблан брав участь у серіалі "Епізоди", де зіграв вигадану версію самого себе, за що отримав численні номінації та нагороди, зокрема "Золотий глобус".

Нагадаємо, раніше у справі про смерть Меттью Перрі заарештували людину.

Вас також можуть зацікавити новини: