Представник Гайден Панеттьєрі запевнив, що акторка не була під дією речовин / фото ua.depositphotos.com

Колишня наречена українського боксера Володимира Кличка – американська акторка Гайден Панеттьєрі – стривожила фанів своїм "нетверезим" виглядом. Шанувальники запідозрили, що в кінозірки стався рецидив.

Артистка дала інтерв'ю виданню People. В ньому вона розповідала, зокрема, про свою доньку від Кличка – 9-річну Каю-Євдокію – та про болісну утрату брата, якого не стало у віці 28 років від проблем з серцем.

Проте увагу користувачів привернув зовнішній вигляд Гайден. Шанувальники помітили, що акторка поводилася дивно під час інтерв'ю. Вона нерозбірливо говорила, очі були напіврозплющені, а погляд постійно бігав в різні боки. Тож, в мережі припустили, що в Панеттьєрі, в якої раніше були алкогольна та наркотична залежності, стався рецидив:

  • "Це повна експлуатація. Це наркоманка, явно не твереза"
  • "Шкода Гайден… Очевидно, вона під дією речовин"
  • "Це розриває серце. Це відео не повинно бути тут. Очевидно, вона під впливом якихось ліків. У неї маленька донька. Проявіть трохи співчуття!"
Гайден Панеттьєрі / Скріншот Instagram

Представник актриси прокоментував її зовнішній вигляд у коментарі виданню Page Six. За його словами, Гайден під час інтерв'ю не була під впливом заборонених речовин, їй, мовляв, просто було складно говорити про смерть брата.

"Перша розмова про брата (після його смерті – УНІАН) була дуже емоційною – і це був довгий і виснажливий день для неї. Вона не була під впливом", – сказав представник. 

До слова, у 2022 році Панеттьєрі зізналася, що вперше спробувала наркотики у 15 років. З того часу її залежність не припинялася. Лише, коли вона була вагітна донькою, то обмежила вживання психотропів. Вживання наркотиків та алкоголю призвело до того, що в Гайден виникли серйозні проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, раніше екс-кохана Володимира Кличка розповіла про їхню спільну доньку.

Вас також можуть зацікавити новини: