Камала Гарріс прокоментувала слова Тейлор Свіфт / фото колаж УНІАН

Кандидатка від Демократичної партії Камала Гарріс уперше відреагувала на публічну підтримку співачки Тейлор Свіфт на президентських виборах. Про це пише видання InStyle.

Жінка подякувала найпопулярнішій виконавиці світу за її позицію, яку вона не побоялася висловити. 

"Я дуже пишаюся підтримкою, яку отримала від Тейлор Свіфт. Вона неймовірна артистка. Я справді поважаю сміливість, яку вона здобула протягом своєї кар'єри, щоб відстоювати те, що вважає правильним", – сказала Камала.

Відео дня
Співачка Тейлор Свіфт / фото інстаграм Тейлор Свіфт

Також Гарріс пригадала, що минулого року у них з Тейлор не співпадали погляди на тему спорту. Зокрема, жінки вболівали за різні команди з американського футболу. 

"Ми були з різних боків Суперкубку. Я фанат 49ers, але хто сердиться на когось за відданість своїй команді, правильно? Свіфт, звичайно, підтримувала "Kansas City Chiefs", команду свого хлопця Тревіса Келсі", – зазначила вона.

До слова, після проведення президентських дебатів у США, 11 вересня, співачка Тейлор Свіфт публічно заявила, що на виборах віддасть свій голос за Камалу Гарріс. Вона назвала її "сильною лідеркою". Та після цієї новини опонент Камали - Дональд Трамп - різко висловився про артистку. На власному сайті Truth Social він написав великими літерами фразу "Я ненавиджу Тейлор Свіфт!".

Скріншот Truth Social

Нагадаємо, раніше Стівен Кінг заступився за Тейлор Свіфт, яку образив Дональд Трамп.

Вас також можуть зацікавити новини: